Zdravie / 27. apríl 2018

Najbežnejšie typy kozmetického bielenia zubov, ktorý z nich si vyberiete vy?

Kozmetické bielenie zubov je postup, ktorý umožňuje zosvetliť vaše zuby, čo im prináša atraktívnejší vzhľad. Asi ste na internete zaregistrovali, že postupov a účinných metód, ktorými je to možné dosiahnuť je viac než dosť. Pre bežného človeka dnešnej modernej doby je ale prvoradá rýchlosť a maximálny možný účinok. My vám predstavíme optimálne formy bielenia zubov, s ktorými sa vám to určite podarí dosiahnuť.

Dva zaručené postupy to vyriešia

V závislosti od podmienok postupu sa rozlišujú dva hlavné typy bielenia:

  • profesionálne
  • a domáce

Profesionálne bielenie zahŕňa návštevu zubára, ktorý vykonáva všetky manipulácie s vašimi zubami. Predpokladá sa, že profesionálne bielenie je efektívnejšou technikou, ktorá umožňuje zmenu farby zubov o 10 - 16 odtieňov.

 

To je pravda, pretože lekár má na to špeciálne prístroje, ktoré umožňujú dosiahnuť intenzívnejší účinok bielenia behom niekoľkých sekúnd. Ide samozrejme o profesionálne vybavenie, ktoré niečo aj stojí, dá sa ale nahradiť kvalitnými bieliacimi pásikmi s veľmi dobrou cenou, ich vysokým účinkom a požadovaným výsledným efektom bielenia.

 

Domáce bielenie inšpirované profesionálnym postupom

Na profesionálne postupy a návštevu lekára ale všetci financie a samozrejme ani čas vždy nemajú. Z tohto dôvodu sa veľmi často stretávame s vyhľadávaním najrôznejší domácich receptov, ktoré vám váš úsmev „zaručene“ vybielia. O spomínanej záruke by sa ale dalo polemizovať.

 

My máme pre vás riešenie v podobe jednoduchej aplikácie univerzálnych bieliacich pásikov. Nepotrebujete žiadne aplikačné gély, tvarovacie výplne a podobné aplikátory, ktoré vašu zubnú sklovinu môžu aj poškodiť. S našimi pásikmi sa vám proces jednoduchého bielenia naozaj zapáči. Konkrétny pásik stačí umiestniť na vrchnú alebo spodnú stranu zubov a čakať pár minút na požadovaný efekt zosvetlenia zubov.

 

Aj toto bielenie sa postará o zmenu belosti o niekoľko stupňov, takže sa pokojne môžete naň spoľahnúť. Je to najľahší a najúčinnejší spôsob dosiahnutia „hollywoodskeho úsmevu“ s pomocou aplikácie moderných bieliacich pásikov. Vyskúšajte ich, funguje to!

(deed/PR)

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader