Hudba / 13. apríl 2016

Zimomriavky zaručené! Legendárna pieseň o láske vstala z popola

Temperamentná Adriana Dráfiová (známa aj ako Gitana), oficiálne zverejnila nový videoklip k tejto piesni 10. apríla.

,,Áno, som šťastná, spievam o tom aj v novej piesni Máš ma rád."

 

Pieseň, ktorá má v texte základnú túžbu človeka mať lásku, byť milovaný, mať pozornosť toho druhého a vymieňať si s ním energie,“ povedala Gitana.

Pieseň je remakeom známej skladby od Karola Duchoňa:,, Milujem piesne Karola Duchoňa, v jeho interpretácii by bola aj Jedna druhej riekla emočným výbuchom, preto sme vzali so Slavom Solovicom do rúk jednu z piesní, ktorú aj on za totality prespieval z USA.

"Text sme trošku prisposôbili, ale inak bol dokonalý.“

 

Pieseň so silným emočným podtónom podporuje Gitana energickým spevom. Musíme povedať, že z nádherného spevu máme skutočné povestné hudobné zimomriavky. Na konte má už aj iné zaujímavé piesne, napríklad spolupráce s Igorom Kmeťom či Janom Bendigom.

Spoluprácu so šikovným tímom si speváčka pochvaľuje:

,,Spolupracujem s fotografkou Michaelou Carangi a Michalom Kalašnikovom, všetko riešime spoločne, scenár, techniku, strih aj postprodukciu klipov.“

Vo videoklipe zachovala jednoduchosť, ktorú vyjadrila napríklad oblečením. ,,Mala som pocit, že menej je viac, aj moje oblečenie ktoré bolo  nastajlované s LIU- JO malo iba dve farby.

Boli použité aj videá od fanúšikov, ktoré zasielali na Gitaninu výzvu s názvom BUDVOVIDEOKLIPE .

Spolupracovala s krásnymi mladými ľuďmi, ktorí sa v klipe hladia a pôsobia príjemne zamilovane:,,V klipe sú krásni mladí ľudia, hlavne fotomodely napr: Dao Mario, Tomy Kotty, Tereza Nosková.

Bolo to veľmi príjemné nakrúcanie klipu, ležali vedľa seba, hladili sa a šepkali si nežnosti. Pekný pohľad.“

Sama na záver dodala, aké pocity v nej pri nahrávaní klip vyvolal: ,,Pri nahrávaní piesne som mala niekoľko krát zimomriavky, keď som si uvedomovala text.“

Speváčka Gitana má skutočne silný hlas, ktorý sa len tak nevidí (či skôr nepočuje). Do budúcna želáme veľa ďalších skvelých piesní ako je táto.