Kultúra / 10. júl 2019

Julio Iglesias je otcom 43-ročného muža, rozhodol o tom súd v Španielsku

                
                
                
                    
                
                
                10.7.2019 (Webnoviny.sk) - Španielsky súd rozhodol, že existuje dostatok dôkazov, ktoré potvrdzujú, že 43-ročný muž je biologickým synom speváka Julia Iglesiasa. Ten však odmietol poskytnúť vzorku DNA. Súd v správe uviedol, že aj tento fakt svedčí o tom, že 75-ročný interpret je otcom Javiera Sáncheza.

V stredajšom rozsudku vyhlásili, že spevák a matka menovaného muža boli v čase jeho splodenia "v kontakte a vo vzťahu". Sánchez tvrdí, že María Edite Santos ho porodila v roku 1975, a to presne deväť mesiacov od vtedy, ako sa na párty stretla s Iglesiasom. Jeho právny zástupca potvrdil, že sa proti rozhodnutiu súdu odvolajú.

Julio Iglesias *

* sa v mladosti najprv zameriaval na kariéru futbalistu a bol brankárom španielskeho futbalového klubu Real Madrid Castilla. Ťažká autonehoda v roku 1963 jeho plány zmarila. Ctižiadostivý mladík si zranenie nôh kompenzoval obratnosťou rúk a už v nemocnici sa začal učiť hrať na gitare. Ako spevák sa po prvý raz presadil v roku 1968 na podujatí Festival Internacional de la Canción de Benidorm v Madride. Iglesias má doteraz na konte približne 80 albumov, skladby nahraté v 14 jazykoch a množstvo cien vrátane Grammy. V rodnom Španielsku získal napríklad Medailu za zásluhy v umení (Medalla de Oro al mérito en las Bellas Artes). Od roku 1985 má spevák svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Jeho synom je aj slávny spevák Enrique Iglesias.


Zdroj: Webnoviny.sk - Julio Iglesias je otcom 43-ročného muža, rozhodol o tom súd v Španielsku © SITA Všetky práva vyhradené.