Kultúra / 03. august 2018

Šou Milujem Slovensko čaká viacero zmien, Adela a Dangl už nebudú kapitánmi tímov

                
                
                
                    
                
                
                BRATISLAVA 4. augusta (WebNoviny.sk) - Zábavnú šou RTVS Milujem Slovensko čaká na jeseň hneď niekoľko zmien. Divákov a diváčky budú napríklad od 7. septembra zabávať noví kapitáni súťažných tímov. Pri ich výbere tvorcovia šou vsadili na neopozerané mladé tváre.

Kašperová a Tabaček kapitánmi

Jednou z nich je herec a komik Juraj "Šoko" Tabaček, známy z viacerých televíznych a rozhlasových programov, ako aj z divadelno-improvizačnej skupiny 3T (Tri Tvorivé Tvory, pozn. red.). Jeho súperkou bude herečka z prešovského Divadla Jonáša Záborského Stanislava Kašperová, ktorú si môžu diváci a diváčky RTVS pamätať ako hlavnú postavu filmu Ľúbi neľúbi na motívy románu Jane Austenovej v rámci cyklu Nesmrteľní. Okrem toho mladá herečka už niekoľko rokov pracuje aj pre projekt OZ Červený nos ako sestrička Vydarená.

O zábavu nebude núdza

Tabaček a Kašperová sa poznajú ešte zo štúdia na Akadémii umení v Banskej Bystrici, preto podľa tvorcov relácie o zábavu určite nebude núdza. "Milujem Slovensko je divácky veľmi obľúbený zábavný program už niekoľko sezón. V nových častiach sme sa rozhodli dať šancu mladým talentovaným ľudom. Vybrali sme si skvelého komika Juraja 'Šoka' Tabačeka a populárnu herečku z prešovského divadla Stanku Kašperovú. Pevne veríme, že mladí kapitáni vytvoria skvelú atmosféru v televíznom štúdiu, ktorá sa prenesie aj na televízne obrazovky," uviedol programový riaditeľ RTVS Marek Ťapák. Okrem kapitánov súťažných tímov čaká divákov a diváčky aj upravená scéna televízneho štúdia, ktorá okrem iného ponúkne i nové možnosti kapele Milujem Slovensko Band.

Zdroj: Webnoviny.sk - Šou Milujem Slovensko čaká viacero zmien, Adela a Dangl už nebudú kapitánmi tímov © SITA Všetky práva vyhradené.