Šport / 15. marec 2019

Video: Raonic v Indian Wells vyradil Kecmanoviča, v semifinále sa črtá súboj Federer – Nadal

                
                
                
                    
                
                
                INDIAN WELLS 15. marca (WebNoviny.sk) - Kanadský tenista Milos Raonic a Rakúšan Dominic Thiem si zahrajú proti sebe v semifinále dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 v americkom Indian Wells (dotácia 9 035 428 USD, tvrdý povrch).

Kecmanovič s najväčším úspechom v kariére

Raonic potvrdil papierové predpoklady a postúpil cez Srba Miomira Kecmanoviča, čiernohorský rodák zdolal mladého "lucky losera" 6:3, 6:4. Pre 19-ročného Kecmanoviča bola účasť vo štvrťfinále prestížneho podujatia zatiaľ najväčším úspechom kariéry. Raonic je finalista z Indian Wells Tennis Garden z roku 2016.

Monfils si na tréningu zranil achilovku

Na druhé štvrťfinále vo štvrtok ani nedošlo. V skvelej forme hrajúci Francúz Gael Monfils si zranil počas tréningu achilovku na ľavej nohe a potom už nenastúpil na duel proti Rakúšanovi Dominicovi Thiemovi. Nasadená sedmička Thiem postúpil bez boja do semifinále. "Achilovka ma už niekoľko dní pobolievala a dnes ráno to vyvrcholilo. Nemohol som v behu odovzdať stopercentný výkon, žiaľ, nebolo to na súťažný zápas," skonštatoval Monfils podľa webu ATP World Tour. Svoje rozhodnutie nehrať prišiel oznámiť osobne fanúšikom na dvorec. V piatok dohrajú štvrťfinálový program od 19.00 h SEČ súbojmi: Hubert Hurkacz (Poľ.) - Roger Federer (Švaj.-4) a Karen Chačanov (Rus.-12) - Rafael Nadal (Šp.-2). Ak favoriti uspejú. v semifinále sa odohrá očakávaný súboj veľkých rivalov Federer - Nadal.

Indian Wells - dvojhra - štvrťfinále

  • štvrtkové výsledky
Milos Raonic (Kan.-13) - Miomir Kecmanovič (Srb.) 6:3, 6:4 Dominic Thiem (Rak.-7) - Gael Monfils (Fr.-18) - postup Thiema bez boja, Monfils odstúpil zranený ešte pred zápasom
  • piatkový program
Hubert Hurkacz (Poľ.) - Roger Federer (Švaj.-4) Karen Chačanov (Rus.-12) - Rafael Nadal (Šp.-2)


Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Raonic v Indian Wells vyradil Kecmanoviča, v semifinále sa črtá súboj Federer – Nadal © SITA Všetky práva vyhradené.