Tech / 27. november 2018

Virtuálna kancelária ako fenomén dnešnej doby

V rámci jednoduchšieho štartu podnikania a maximálnej miery znižovania vysokých počiatočných nákladov sa obrovská časť podnikateľov rozhoduje vyberať pre seba a svoje novo založené firmy riešenia, ktoré sú z ekonomického ale aj praktického hľadiska najideálnejšie. Jedným z nich je aj virtuálna kancelária, o ktorej si teraz niečo viac povieme.

Sídlo, v ktorom nemusíte byť osobne prítomní

Pri zápise spoločnosti do obchodného registra sa budete musieť preukázať adresou, na ktorej vaša nová spoločnosť sídli. V rámci úspor je ale prevádzka klasickej kancelárie vo forme prenájmu nehnuteľnosti pre začínajúcich podnikateľov neefektívna a rozhodujú sa pre lacnejšiu verziu.

Výber virtuálnej kancelárie nie je náročný, ak viete, kde sa poskytovatelia týchto služieb nachádzajú. Ideálne by to malo byť vo veľkom meste, kde je vyššia miera anonymity, menší predpoklad návštev kontrolných úradov a zároveň možnosť získania lepšej prestíže.

Túto ponuku využívajú aj firmy, ktoré z konkrétneho dôvodu potrebujú a zvažujú zmenu sídla firmy. Uľahčia si náročné hľadanie vhodných priestorov, čas a samozrejme aj financie, pretože prenájom takejto kancelárie je neporovnateľne lacnejší.

Aké sú výhody a služby na takomto sídle?

Základnou výhodou služieb virtuálnej kancelárie je to, že všetko potrebné k rozvoju vášho podnikania máte k dispozícii na jednom mieste.

  • nepretržité služby klientskeho centra;
  • skúsení personál a odborníci;
  • zníženie nákladov;
  • recepcia;
  • ponuka doplnkových služieb v podobe skenovania, váženia a fotenia doručenej zásielky, čo nie je samozrejme všetko.

Takéto výhody získavate v súlade s platnou legislatívou a podmienkami založenia spoločnosti. Nepotrebujete platiť žiadnych zamestnancov ani personál, ktorý by sa staral o prevádzku. Dokážeme vám poskytnúť dokonalý komfort bez vašej osobnej účasti a zaistíme maximálne využitie všetkých podmienok, ktoré by ste v prípade potreby prezentácie vašej firmy potrebovali. Virtuálne sídlo je dnes aj o určitej forme reklamy, ktorou bude jedine lokalita v tej najlepšej časti mesta. Objednajte si virtuálnu kanceláriu a v praxi sa rýchlo presvedčíte, ako to naozaj funguje. 

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader