Šport / 31. júl 2018

Hviezda NBA Stephen Curry si spestrí leto golfom, predstaví sa na profesionálnom turnaji

                
                
                
                    
                
                
                HAYWARD 31. júla (WebNoviny.sk) - Americký basketbalista Stephen Curry sa predstaví v prvej polovici augusta na golfovom turnaji Ellie Mae Classic v kalifornskom Haywarde, ktorý patrí do nižšej série Web.com a má dotáciu 600-tisíc dolárov.

Od organizátorov dostal sponzorskú výnimku, a tak si naďalej zachová status amatéra. Informoval o tom oficiálny portál podujatia.


Trojnásobný šampión NBA s Golden State Warriors a dvojnásobný najužitočnejší hráč súťaže Curry bol súčasťou spomenutého turnaja už vlani. Pri svojej premiére zahral v oboch kolách o štyri údery nad par a o jedenásť ran mu ušiel postup do ďalšej fázy. "Pred rokom ma hráči privítali s otvorenou náručou a pre mňa to bola neskutočná skúsenosť. Som súčasťou výborného tímu v Golden State a rovnakú úroveň kamarátstva som cítil aj na tomto turnaji. Golf je hra, ktorá mi priniesla v živote krásne zážitky, a tak sa teším na návrat," uviedol v tlačovej správe Curry.

Prítomnosť hviezdneho rozohrávača z najkvalitnejšej basketbalovej ligy sveta vlani výrazne zvýšila publicitu Ellie Mae Classic. Organizátori zaznamenali v minulom roku až 4 500 novinárskych prejavov v 64 rôznych krajinách, ktoré boli spojené s účasťou Curryho na ihrisku v Stonebrae. 
                

Zdroj: Webnoviny.sk - Hviezda NBA Stephen Curry si spestrí leto golfom, predstaví sa na profesionálnom turnaji © SITA Všetky práva vyhradené.