Šport / 07. február 2019

Kaufland Cup (hokej): Slovensko – Bielorusko (online)

                
                
                
                    
                
                
                BRATISLAVA 7. februára (WebNoviny.sk) - Slovenskí hokejisti hrajú vo štvrtok od 18.00 proti Bielorusom svoj prvý zápas na Kaufland Cupe, ktorý je pre nich poslednou turnajovou previerkou pred májovými majstrovstvami sveta, ktoré sa budú konať v Bratislave a Košiciach.

V kádri na domáci turnaj Kaufland Cup je dovedna 22 hráčov vrátane dvoch brankárov a jediného reprezentačného nováčika - útočníka bratislavského Slovana Adama Lišku. Tréner reprezentácie Craig Ramsay s manažérom Miroslavom Šatanom nominovali aj Martina Feherváryho - ďalšieho účastníka nedávnych juniorských majstrovstiev sveta.

Slováci absolvujú na Kaufland Cupe dva zápasy v priebehu troch dní. Tretí raz v rámci prebiehajúcej sezóny nastúpia proti olympijskému tímu Ruska a budú sa mu snažiť oplatiť dve prehry z Nemeckého (1:2) aj Švajčiarskeho pohára (1:2). Naopak, na Bielorusov narazia prvýkrát od víťazstva 7:4 na MS v hokeji 2018 v Dánsku.

Kaufland Cup

  • Štadión Ondreja Nepelu (Bratislava)

Slovensko - Bielorusko

  • hrá sa od 18.00
Góly: Vylúčenia: strely na bránu: 0:0, vylúčenia: 0:0 na 2 min., presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, rozhodcovia: Zostavy: Slovensko: Bielorusko:


Zdroj: Webnoviny.sk - Kaufland Cup (hokej): Slovensko – Bielorusko (online) © SITA Všetky práva vyhradené.