Šport / 28. jún 2018

MS vo futbale 2018: Anglicko – Belgicko (online)

                
                
                
                    
                
                
                KALININGRAD 28. júna (WebNoviny.sk) - O postupujúcich z G-skupiny do osemfinále MS vo futbale 2018 je rozhodnuté a v súboji Anglicko - Belgicko sa rozhoduje o tom, ktoré mužstvo obsadí prvú priečku.

Oba tímy majú na konte po šesť bodov a aj rovnaké skóre 8:2. V prípade remízy dôjde k zaujímavej situácii - víťaza skupiny určí až kritérium fair-play alebo dokonca žreb pod dohľadom organizačného výboru Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).


"Albión" je jedno z príjemných prekvapení svetového šampionátu. V úvodných dvoch dueloch proti Tunisku (2:1) a Paname (6:1) predviedlo skvelé výkony a pridalo aj veľa gólov. "Sype" to aj "červeným diablom" z Belgicka - Panamčanov zdolali 3:0 a Tunisanov 5:2.

Zápas Anglicko - Belgicko sa hrá v Kaliningrade od 20.00 SELČ a v rovnakom čase je v Saransku na programe aj súboji Panama - Tunisko.

MS vo futbale 2018

  • G-skupina

Anglicko - Belgicko

Góly: Žlté karty: 0 – 0 strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0), rohové kopy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: , videorozhodca: Zostavy: Anglicko:  Belgicko: 
Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Zdroj: Webnoviny.sk - MS vo futbale 2018: Anglicko – Belgicko (online) © SITA Všetky práva vyhradené.