Šport / 27. jún 2018

MS vo futbale 2018: Mexiko – Švédsko (online)

                
                
                
                    
                
                
                JEKATERINBURG 27. júna (WebNoviny.sk) - Mexiko aj Švédsko sú v stále v hre o postup do osemfinále MS vo futbale 2018 v Rusku. Mexičania vedú F-skupinu a reprezentácia "troch koruniek" je trojbodová.

Švédi mohli byť na tom aj lepšie nebyť gólu Toniho Kroosa v nadstavenom čase zápasu proti Nemecku, ktorý rozhodol o ich prehre 1:2. V prvom súboji porazili Kórejskú republiku 1:0. Mexičania sú zatiaľ stopercentní - Nemecko zdolali 1:0 a Kórejskú republiku 2:1.


V "efku" môže nastať aj situácia, že tri tímy budú mať šesť bodov a to v prípade ak Nemecko zvíťazí nad Kórejskou republikou a zároveň Švédi budú triumfovať nad Mexikom. O poradí troch šesťbodových mužstiev by potom rozhodovali ďalšie kritéria.

Zápas Mexiko - Švédsko sa hrá v Jekaterinburgu od 16.00 SELČ. Duel Kórejská republika - Nemecko je na programe v rovnakom čase v Kazani.

MS vo futbale 2018

  • F-skupina

Mexiko - Švédsko

Góly: Žlté karty: 0 – 0 strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0), rohové kopy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: N. Pitana – H. Maidana, J. P. Belatti (všetci Arg.), videorozhodca: M. Vigliano (Tal.) Zostavy: Mexiko:  Švédsko: 
Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Zdroj: Webnoviny.sk - MS vo futbale 2018: Mexiko – Švédsko (online) © SITA Všetky práva vyhradené.