Svet / 16. júl 2019

Muž dobodal tínedžerku a s jej mŕtvym telom si spravil selfie

                
                
                
                    
                
                
                16.7.2019 (Webnoviny.sk) - V americkom štáte New York zavraždil muž 17-ročné dievča a s jej mŕtvym telom si spravil selfie. Dvojica sa zoznámila pred dvoma mesiacmi prostredníctvom služby Instagram.

Dievča zavraždil veľkým nožom

Bianca Devins a Brandon Clark sa po nadviazaní online kontaktu stretli aj osobne a mali intímny vzťah. Navzájom sa predstavili aj svojim rodinám. V pondelok o tom informovala polícia. Dvojica sa v sobotu zúčastnila na koncerte v New Yorku, kde sa začali hádať. V nedeľu ráno sa vrátili naspäť do mesta Utica, kde muž dievča v slepej uličke zavraždil veľkým nožom.

Zverejnil fotku s telom

Polícia začala prijímať telefonáty približne o 7:20 tamojšieho času s tým, že muž zverejnil na sociálnej sieti informáciu o tom, že zavraždil človeka. Polícia potvrdila, že na internete takisto zverejnil fotografie mŕtveho dievčaťa, ktoré sa rýchlo šírili. Niektorí ľudia pritom iných žiadali, aby prestali so zdieľaním fotiek.

Prihlásil sa na polícii

Po tom, ako začala polícia po tínedžerke pátrať, sa prihlásil Clark a povedal, čo sa stalo. Muži zákona ho následne našli s bodným zranením v oblasti hrdla a museli ho hospitalizovať. Telo bolo neďaleko od miesta zakryté plachtou. Vrah si predtým ľahol cez mŕtvolu a spravil si selfie. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu a pokus o samovraždu.

Zdroj: Webnoviny.sk - Muž dobodal tínedžerku a s jej mŕtvym telom si spravil selfie © SITA Všetky práva vyhradené.