Šport / 08. apríl 2018

Video: Michael Goolaerts mal na pretekoch Paríž-Roubaix zástavu srdca

                
                
                
                    
                
                
                ROUBAIX 8. apríla (WebNoviny.sk) - Nedeľňajší 116. ročník klasických jednodňových pretekov Paríž-Roubaix s dĺžkou 257 km okrem triumfu slovenského jazdca Petra Sagana so sebou priniesol aj jeden negatívny príbeh.

Belgický jazdec Michael Goolaerts z tímu Veranda's Willems Crelan totiž skončil v nemocnici v "život ohrozujúcom stave" po tom, ako mal počas pretekov zástavu srdca. Organizátori podujatia potvrdili, že 23-ročný Belgičan skončil v nemocnici v Lille, kam ho transportovali helikoptérou.


"Nemáme bližšie informácie. Chceli by sme všetkých poprosiť, aby nešpekulovali o situácii a počkali si na novinky o jeho stave. V myšlienkach sme teraz s jeho rodinou a priateľmi," uvádza sa v tlačovej správe zoskupenia Veranda's Willems Crelan. Incident na trati nezachytili televízne kamery, tie neskôr ukázali obrázky Goolaertsa ležiaceho pri ceste. Bezodkladne sa ho ujali zdravotníci.



Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Michael Goolaerts mal na pretekoch Paríž-Roubaix zástavu srdca © SITA Všetky práva vyhradené.