Tech / Videá / 27. november 2013

Kto je kráľom diaľnic? Chlapík na nadupanom BMW V10 M5 vám predvedie svoje umenie

Nadšenec nemeckých motorov na brazílskej diaľnici predvádza svoje bezohľadné umenie. Z extrémnej rýchlosti a kľučkovania medzi autami tuhne krv v žilách.

Rad M5 je v motoristickom svete pojmom. S formátom nekompromisnej športovej limuzíny prišiel ako prvý a agregáty BMW umiestňované do týchto cestných stíhačiek nemajú konkurenciu. BMW totiž investovalo nemalé peniaze a úsilie do vývoja motorov inšpirovaných technológiami z F1. Komfort limuzíny a rýchlosť športového roadsetru, to je BMW M5.

 

Spojenie milovníkov adrenalínu a m-päťky sa rovná dávke videí s prezentáciou chvastúňstva štýlu "veríš, že som sa nezabil?". Konkrétne spomeniem napríklad vedeá s Giorgiom Tevzadzeom a jeho psychopatizmom na gruzínskych cestách, top speed testy na nemeckých diaľniciach a adrenalínové exhibície s vôňou spálených gúm, hučaním motorov a hektolitrami spotrebovaného benzínu.

Toto video však pojem bezohľadnosť posúva ešte kúsok ďalej. Koho to však zaujíma. Hlavne, že cez obrazovky môžeme zdieľať aspoň percento brazílčanovho adrenalínu.

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader