Móda / 18. október 2023

Najnovšia kolekcia od značky TATUUM. Inšpirujte sa, aké kabáty tejto zimy budú v centre pozornosti

Keď prvé chladné dni naznačujú blížiacu sa zimu, je čas premýšľať o kabáte. Značka TATUUM, známa svojou starostlivosťou o detaily a kvalitu, predstavila vo svojej najnovšej kolekcii skutočné skvosty. Elegantné kabáty, ktoré vám umožnia cítiť sa výnimočne, bez ohľadu na príležitosť.

Farebné inšpirácie na zimné dni

Svetlé farby kabátov sú vynikajúcim spôsobom, ako si pridať energiu v šedivých dňoch. Avšak to nie sú jediné návrhy od TATUUM. Prekvapte okolie šťavnatou červenou, hlbokou slivkovou, klasickou námorníckou modrou alebo odvážnou fuksiou. Nech je každý deň oslavou štýlu.

Rôznorodosť materiálov – vlna stretáva viskózu

Použitie rôznych materiálov zabezpečuje, že kolekcia je nielen krásna, ale aj praktická. Vlnené kabáty sa dobre osvedčia počas mrazivých dní, zatiaľ čo modely z viskózy budú skvelou voľbou pre miernejšie teploty.

Outity pre ženy, ktoré si vážia klasiku

Pre milovníčky klasiky navrhujeme kabáty v jemných vzoroch, kombinované s klasickými nohavicami a elegantnými čižmami. Takýto vzhľad sa osvedčí v kancelárii aj počas večerného vychádzania.

Modernosť v kombinácii s tradíciou

Ak hľadáte niečo svieže, nie nevyhnutne v tradičnom štýle, TATUUM má pre vás niečo. Dámske jesenné kabáty v moderných strihoch skvele ladia s modernými šatami alebo sukňami.

Ružové akcenty v zimnom šatníku

Ružová je farba, ktorá už niekoľko sezón neopúšťa módne móla. V kolekcii TATUUM nájdete kabáty v rôznych odtieňoch tejto farby – od jemných pastelov po hlboké fuksie. Ružový kabát sa skvele kombinuje s tmavými nohavicami aj svetlými doplnkami. Je to ideálna voľba pre ženy, ktoré chcú svojmu štýlu pridať trochu dievčenského šarmu, bez straty elegancie.

Dokončenie plné detailov

Každý kabát z kolekcie TATUUM sa vyznačuje starostlivosťou o najmenšie detaily. Zaujímavé gombíky, starostlivo dokončené švy a unikátne strihy robia tieto kabáty nielen praktickými, ale aj mimoriadne štýlovými. Vďaka tomu sa môžete aj v zimnom počasí cítiť sebavedomo a výnimočne.

Zimné obdobie nemusí byť nudné ani monotónne. Vďaka novej kolekcii kabátov od značky TATUUM sa môže každá žena cítiť elegantne a štýlovo. Vyberte si model, ktorý najlepšie zodpovedá vášmu štýlu, a tešte sa z každého zimného dňa.

(D/PR), zdroj foto: Cristina RasoBoluda / Shutterstock.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader