Tech / 28. júl 2022

Pohodlná, lacná a ekologická alternatíva k novej práčke - náhradné diely

Vedeli ste, že viac ako 10 % domácich spotrebičov sa vyhodí, keď majú menej ako 5 rokov? V dnešnej dobe neustále sa zvyšujúcich cien energií a iných zdrojov to nie je ale dobrá správa. Možno aj preto sa snažia ľudia hľadať lacnejšie, no rovnako kvalitné alternatívy, ktoré by dokázali tento výpadok plnohodnotne nahradiť.

A aj keby opätovné uvedenie pokazeného stroja do prevádzky v domácnosti veľa úspory z dlhodobého hľadiska neprinieslo, rozhodne citeľne znížite takýmto správaným svoju ekologickú stopu.

Oprava s využitým náhradných dielov na práčku má zmysel

Vedeli ste, že k najčastejším „pacientom“ v dielňach servisov patria práčky? Približne tri štvrtiny defektov sú opravené, ostatné väčšinou zlyhajú pre príliš vysoké náklady. 

Oprava s využitým kvalitných náhradných dielov na práčku sa vám však oplatí nielen z hľadiska úspor v rodinnom rozpočte. Rovnako sa vyplatí aj ekologicky, pretože pri výrobe sa spotrebuje veľa prostriedkov, najmä na elektroniku.

Výroba práčky je náročná na energiu a zdroje, pretože obsahuje veľa kovu a elektroniky. Ak svoj stroj ale opravíte pomocou spomínanej náhrady, chránite nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie.

Ako nájsť správne náhradné diely na práčku?

Ak je vaše rozhodnutie jasné a namiesto kúpy nového zariadenia ste naklonený oprave a výmene poškodených dielov, správny výber je polovica úspechu.

V prípade, že sa vám odlomila rukoväť  alebo  noha práčky, doslúžilo ohrievacie teleso, pretože množstvo vodného kameňa vo vode ho odstavilo z prevádzky, prípadne vám k obnoveniu vašej práčky chýba tesnenie alebo nový filter, žiaden problém! 

Spoločnosť TRUST vám všetky tieto a iné náhradné diely práčok ponúka za výhodné ceny a na jednom mieste! 

Samozrejme, najjednoduchší spôsob, ako nájsť správne náhradné diely pre vašu práčku v tak  obrovskom sortimente, je použiť  typové číslo zariadenia. Ešte jednoduchšie je použiť vyhľadávač stránky alebo dostupné filtrovanie, vďaka ktorému sa vám zobrazia položky kompatibilné s vaším spotrebičom. 

Tak nečakajte na to, kým vám zlacnia obľúbený model práčky v obchode a opravte si tú aktuálnu s náhradným dielom na sklade!

D/PR, Zdroj obrázka: Darkdiamond67/Shutterstock.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader