Móda / 04. október 2023

Značka Guess – zisti, čo má značka túto sezónu pre teba pripravené!

Svet módy je dynamický a neustále sa mení, no existuje jedna značka, ktorá sa v ňom udržiava už desaťročia, pričom nás stále prekvapuje svojím inovatívnym prístupom. Je to značka Guess. Od svojich skromných začiatkov až po svetové uznanie, táto značka neprestáva rozširovať svoje hranice a prinášať nám jedinečné a štýlové modely. V tomto článku sa pozrieme na to, čo má značka Guess pre nás pripravené túto sezónu a prečo by ste sa rozhodne mali potešiť jej kúskami.

Značka Guess – majte v móde odvahu

Guess je značka, ktorá svoju módu stavia na odvahe a individualite. Jej začiatky sú úzko spojené s denimom, no postupom času sa rozrástla do kompletného sortimentu oblečenia a doplnkov. Táto sezóna nie je výnimkou – Guess prichádza so štýlovými a atraktívnymi kúskami, ktoré odrážajú jej charakteristický štýl.

V najnovšej kolekcii nájdete množstvo skvelých svetrov, mikín, búnd, ale tiež elegantných a štýlových šiat. Potešiť sa môžete aj skvelou štýlovou obuvou, pričom keď sa poponáhľate, stále budete mať možnosť využiť vaše nové tenisky alebo espadrilky Guess.

Prvá vec, ktorá na Guess vždy každého zaujme – ich denimové produkty

Nikto nerobí denim tak štýlovo ako Guess. Táto sezóna je plná denimových noviniek, ktoré s určite zaujmú. Od klasických džínsov v rôznych strihoch a farbách až po denimové bundy a šaty, Guess vám ponúka množstvo možností, ako integrovať tento ikonický materiál do vášho šatníka. Môžete si vybrať medzi tradičným tmavým denimom pre sofistikovaný vzhľad, alebo si zvoliť svetlé džínsy pre bezstarostný letný štýl.

Okrem toho v ponuke nájdete aj denimové bundy a šaty, ktoré sú perfektným doplnkom pre štýlovú dámu. Denim nikdy nevyjde z módy, a s kolekciou od Guess budete vždy trendy!

Značka Guess je vždy o výrazných detailoch a vzoroch

Ak hľadáte niečo unikátne, Guess vás nikdy nesklame. Ich sezónne kolekcie sú plné vzorov, ktoré dodajú vášmu outfitu osobitý šmrnc. Guess nezabúda ani na elegantné detaily, ktoré zvýraznia vašu ženskosť. Tento rok môžete opäť očakávať nové zaujímavé vzory, ako sú kvety, geometrické tvary a špeciálne potlače, ktoré okamžite pritiahnu vašu pozornosť. Detaily ako mašle, flitre a vyšívania dodajú vášmu outfitu šarm a eleganciu. Či už sa rozhodnete pre vzorované šaty, top s výraznou potlačou alebo kabelku so špeciálnym zdobením, Guess vám umožní vyjadriť vašu osobnosť cez svoje oblečenie. Navyše, na MODIVO momentálne prebieha veľký výpredaj Guess, vďaka ktorému môžete získať skvelé kúsky tejto značky sa naozaj výhodné ceny.

V dnešnom svete módy je ťažké nájsť značku, ktorá by vás tak silno oslovovala svojím odvážnym prístupom a neustálou inováciou ako Guess. Táto sezóna je pre túto značku špeciálna a plná štýlových prekvapení, ktoré určite stojí za to objaviť a vyskúšať. Nech už hľadáte denimové kúsky na každodenné nosenie alebo niečo výnimočné na osobitú príležitosť, Guess má pre vás presne to, čo potrebujete. Buďte odvážne, buďte jedinečné a nechajte svoj šatník prehovoriť za vás pomocou značky Guess. S touto značkou môžete byť vždy trendy. Nechajte sa inšpirovať a premeňte tento rok svoj šatník s Guess na niečo výnimočné.

(D/PR), zdroj obrázkov: Maria Markevich / shutterstock.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader