Zaujímavosti / 21. marec 2017

Zábava s neočakávanou pointou: Ďalší projekt Mladého hejtera núti zamyslieť sa a odmeňuje úsmevom

Ak si dobrý vtip chcete “zaslúžiť”, nedostať ho zadarmo a zamyslieť sa nad jeho pointou, nasledujúca stránka vám rozžiari srdiečko.

“Prvá cieľovka som ja. Musím sa fakt sám na sebe zasmiať, čo za debilinu som vymyslel, aby som to spracoval a dal von. Niekedy mi napríklad napadne niečo na aktuálnu tému a viem, že by pobavilo masu, ale mne to nepríde dosť dobré, lebo je to také “na prvú” a počkám, kým to spraví niekto iný,” hovorí o svojom projekte jeho zakladateľ, ktorý stojí aj za projektom Utrpenie mladého hejtera.



Foto: https://www.facebook.com/psarkazmy/

Psárkazmy vyžadujú kus predstavivosti, odmeňujú však originálnymi pointami, ktoré vám niekedy svietia pred očami, prídete však na nich, až keď vám ich niekto naservíruje rovno pod nos. Viac o tvorbe a nedostatkoch prezrádza otec celej fanpage: “S fotošopmi ešte nie som kamoš. Každopádne, základ sú slovné hračky. Veľa z nich vznikne ako preklep v chatovej konverzácii, alebo keď si medzi kamošmi nadávame a robíme si srandičky.”

Výtvory na stránke sú výhradne výmyslom človeka, po ktorom dostali meno: “Niekedy mi ľudia posielajú svoje nápady, že sprav toto, alebo že: „Aha, vymyslel som psárkazmus“. To ma veľmi teší, ale slušne odmietam a hovorím, že na stránku dávam iba čisto môj autorský obsah.”


Foto: https://www.facebook.com/psarkazmy/

Niekedy sú vtípky nadčasové, inokedy apelujú na aktuálnu (športovú, politickú, celospoločenskú) tému. Nikdy im však nechýba originalita a nábeh “trafiť klinec po hlavičke”. Nešetria známych ľudí, spoločnosť či len obyčajné ľudské pochybenia, pri ktorých sa oplatí pousmiať.

A aké plány v najbližšom čase má v rámci Psárkazmov ich autor? “Naučiť sa fotošopy, a tým pádom postovať častejšie a nebyť závislý na nejakom kamošovi, čo to pre mňa vizuálne spracuje tak, ako si to predstavujem.”


Foto: https://www.facebook.com/psarkazmy/
 

Viac psárkazmov nájdete v našej galérii a na fanpage:


https://www.facebook.com/psarkazmy/

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader